Volgers

donderdag 20 juni 2024

For you

Dag allemaal. 

Eindelijk weer eens een post op mijn blog... dat is lang geleden. Vorige week dinsdag -11 juni- was Ans jarig van 'De kaarten van ons mam.'  😊  Deze kaart is naar haar toegegaan en zoals vaker, heb ik weer het prachtige DP gebruikt van 'ScrapAndMe' uit de collectie 'Amidst the Roses.'  Zo fijn om mee te werken. 

De basismal is weer van Jenine Siemerink bij Hobbyvision,  'Warm & Cosy.' Ik heb weer veel geknipt en geschikt. Het klokje is van Asuka Studio en de meeldraden met het pareltje in het midden is van 'Craft and You.' De tekst is van 'Pion design.' Een enkel plakpareltje zo hier en daar maakte het voor mij weer af.

Ik  hoop dat het iedereen goed gaat. Op dit moment ben ik helemaal niet in de gelegenheid om in Blogland rond te 'struinen'...  Ben erg druk met een gezin (onder mijn hoede), om hen een beetje op 'de rit te krijgen' waar erg veel tijd in gaat zitten, maar o zo veel voldoening geeft... Het feit om bij aankomst -bij hen- lachende gezichten te krijgen en getoonde dankbaarheid, maakt het leven zoveel rijker...

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie, dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.   🍀

GROET,   Wilma. 







For you

Dag allemaal.  Eindelijk weer eens een post op mijn blog... dat is lang geleden. Vorige week dinsdag -11 juni- was Ans jarig van 'De kaa...