Volgers

maandag 31 oktober 2022

Gefeliciteerd

Dag allemaal.

Vandaag heb ik nog een slimline modelletje, wat ik leuk vind om mee te werken. Het DP wat ik gebruikt heb is van K & Company, echt al wat ouder maar daarom niet minder aardig. Het is heel kleurrijk DP. De vlinder is gemaakt met een rubberen stempel van Sheena. Op hetzelfde DP gestempeld, uitgeknipt en gemat op zwart cardstock. 'Gefeliciteerd' is een stempeltje van Marianne design en heb ik op de achterkant van het DP gestempeld en eromheen uitgeknipt. Uit ditzelfde papier komen de blaadjes van MD en de bloemetjes heb ik op kleur gebracht met een brushmarker. Die zijn  -net zoals het roosje-  uit de voorraad. Verder nog een randje gedoodled, het geheel op een basiskaart van zwart cardstock bevestigd en dat was het weer.  😊




Iedereen een hele fijne dag vanaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat word zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma.

donderdag 27 oktober 2022

Christmas Gifts

Dag allemaal.

Kerstkaarten donderdag vandaag, al heb ik ze niet elke week. Hier heb ik het mooie papier gebruikt van Mintay: 'Time of Wonders.' En op zich is dit papier al zo mooi, dat het nog maar weinig nodig heeft. Jammer om een groot gedeelte te beplakken waardoor de hele afbeelding bijna niet meer te zien is. Dus heb ik de prachtige stansmal van Jenine's Mindful Art Essentials gebruikt uit de 'Warm en Cosy' lijn om het hele DP van 15 x 15 cm. uit te stansen. Dit heb ik op bordeaux rood cardstock bevestigd en het enige wat ik nog toegevoegd heb is een toef rechtsonder wat ook uit het papier komt. Erg mooi blokje is dit.



En dan mag ik toch alweer een winnertje laten zien, het is me toch wat... 🙏  Het meisje van Lisi Martin heeft het geluk mogen hebben, random weliswaar, maar toch...



Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma.



donderdag 20 oktober 2022

80 Jaar

 Dag Allemaal.

Velen van jullie weten al wel dat ik een Kroonjaar 'n hele speciale verjaardag vind. En als iemand dan ook nog 80 jaar mag worden, dan doet dat er voor mij nog een schepje bovenop. Voor deze slimline kaart heb ik het mooie DP van 'ScrapAndMe' gebruikt:  'Amidst the Roses' met hele mooie afbeeldingen van -de naam zegt het al- prachtige rozen en alles is erg fijn met elkaar te combineren. Ik heb er 2x een achtergrondje mee gemaakt en daar dan de uitgeknipte rozen op bevestigd, evenals het rozenkantje. De swirl (van Joy!Crafts) en de cijfertjes (van MD) zijn ook uit dit DP gestanst. Verder heb ik er nog wat frantage met een minuscuul glittertje (van Stampendous) op gebruikt. Het uitgeknipte klokje is van 'Asuka Studio' : 'Dusty Blue Floral.' Het bovenste achtergrondje komt op de foto wat flets over, maar dat is in werkelijkheid toch iets anders. Enkele plakpareltjes maken het verder af.

 


En dan mag ik nog een winnend plekje noteren met mijn 'Pumpkins' bij Hobby Vision met de Herfst-Challenge...        'Happy me'...  😊


Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie, dat wordt zeer gewaardeerd.
Voorspoed gewenst.
GROET, Wilma.   


maandag 17 oktober 2022

Happy Birthday!

 Dag allemaal.

Voor vandaag een verjaardagskaartje in frisse kleurtjes dacht ik. De feestelijke taart komt van Pinterest en het DP is al oud, maar vond ik nog wel van pas komen bij de kleuren van het plaatje. De bovenkant heb ik gestanst met een leuk randstansje van Action. Verder zijn de hoekjes met een ponsje afgerond. Schets is niet perse ergens van, ik heb alles maar 'n beetje bij elkaar afgepast. En omdat het weer een kinderkaartje betrof, zijn er ook weer vlaggetjes opgehangen met een stansmalletje van Joy!Crafts.





En dan hebben mijn fiere herten een winnaarsplekje behaald bij Peace on Earth Christmas Challenge. 
Juist deze liftkaart voor Rosina...  hoe mooi is dat. Ik vind dit dan ook heel speciaal...

                          

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie, dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma.

donderdag 13 oktober 2022

Gelukkig Kerstfeest

Dag allemaal.

Omdat ik de zomer challenge 'Alles mag' bij Carlin's Kaartenparadijs had gewonnen (met het hortensiakaartje in de linker zijbalk), mocht ik gast designer zijn voor de huidige challenge 'Krans en Strik,' wat ik erg leuk vond om te doen. De challenge duurt nog t/m 31 oktober  -  12 uur.  Nu liep ik al 'n hele poos met een idee rond, een kaart met deze krans en strik...  en kon ik mijn idee gaan uitvoeren om te zien of het 't beoogde resultaat zou geven. En dat deed het, dit is er uitgekomen.

De krans is het bovenste dunne velletje van een klein servet, diameter van de krans is 9 cm. Dit velletje heb ik heel voorzichtig op een stuk stevig tekenpapier geplakt om het uit te kunnen knippen. Hierna heb ik het op zwart kraft cardstock geplakt van  10x10 cm. Het eigengemaakte 'glitterpapier' was weer een vierkant van  11x11 cm. Daarvan zijn alle randen beplakt met dubbelzijdig tape wat ik bestrooid heb met glitters. Dit naar een idee van Corry de Vries, DT-lid bij Hobbyvision en dat werkt erg goed. Toen alles bevestigd op een dubbele kaart van 13.5x13.5 cm. met uiteindelijk dit resultaat. Het is geworden zoals ik het in gedachten had. Ook heb ik de krans nog wat 'versierd' met kleine gouden puntjes, maar dat was lastig om op de foto weer te geven. Dan nog een goudkleurig tekstje met kleine sterretjes en toen was het klaar.

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma.




Deze kaart ga ik linken bij:   https://peaceonearthchristmas.blogspot.com/2022/10/peace-on-earth-christmas-challenge-25.html   bij:     http://thehollyandivychristmaschallenge.blogspot.com/2022/10/challenge-125-anything-christmas-goes.html  bij:   http://52weekstochristmas.blogspot.com/2022/10/kerstkaart-week-41.html   en bij:   https://christmaskickstartchallenge.blogspot.com/2022/10/christmas-kickstart-challenge-67.html       

maandag 10 oktober 2022

Pumpkins

Dag allemaal.

We weten 't, het is herfst en dat is te merken, ook in Blogland. Vandaag is mijn kaartje bezaaid met pompoenen. Het was voor de jarige Daan, die dol is op traktoren. Zijn vader kweekt zelf pompoenen en die liggen nu op een platte wagen aan de weg, te koop aangeboden. Daarbij wonen zij ook nog eens lekker open en vrij, dus dat was wel 4 vliegen in 1 klap! De traktor, de pompoenen, de platte wagen en het vrije wonen... Het was weer een schot in de roos, liet zijn moeder me weten. Nu had ik dit plaatje dan ook speciaal om deze redenen voor Daan uitgezocht.  😉

Het plaatje met de mooie herfstkleuren komt van Pinterest en is gemat op DP uit een basic bloc van Mintay Papers. Dan heb ik nog herfstblad toegevoegd na wat bewerking met Walnut Stain distress ink. Het was een eenvoudig kaartje, maar het is goed ontvangen en dat maakt het weer leuk!

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.

GROET,  Wilma.



donderdag 6 oktober 2022

Kerstkaartje

Dag allemaal.

Vandaag een kaartje voor de 'Kerstdonderdag.'  De basis is een vierkant model, wit cardstock. Daarop zilver cardstock en dan weer een wit vierkant met sneeuwvlokken ge-embost. De ster is getekend en uitgeknipt en daarop weer een 3D afbeelding geplaatst. Nog een paar heldere plaksteentjes die een beetje een 'ijzige' uitstraling hebben om het af te maken, meer had het niet nodig dacht ik zelf.

Iedereen een hele mooie dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma.

 


De kaart gaat naar:   http://52weekstochristmas.blogspot.com/2022/10/week-40-reminder-challenge-september.html   naar:   https://peaceonearthchristmas.blogspot.com/2022/10/peace-on-earth-christmas-challenge-25.html   naar:   http://thehollyandivychristmaschallenge.blogspot.com/2022/10/challenge-125-anything-christmas-goes.html    naar:   https://12monthsofchristmaslinkup.blogspot.com/2022/10/challenge-93-anything-goes-christmas.html    naar:   https://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2022/09/met-zn-allen-embossen-bij-knutsels-en.html    naar: http://christmasblogchallenge.blogspot.com/2022/10/let-it-snow.html   en naar:   https://christmaskickstartchallenge.blogspot.com/2022/10/christmas-kickstart-challenge-67.html  

maandag 3 oktober 2022

Snowfall

Dag allemaal.

In de eerste plaats een hartelijk welkom aan Diny, leuk dat je bent gaan volgen! Vandaag heb ik een liftkaart op het kaartje van Rosina bij 52 WTC. Wat een mooi idee van Ingrid is dit, zo leeft ze een beetje voort in Blogland...  Ik liep zelf met het idee om op 5 november  -de datum van haar overlijden-  haar laatst geposte kaartje op mijn blog te zetten voor de herdenking. Maar dit is een mooier initiatief. Ik denk dat er veel reacties zullen gaan komen. Ik heb Rosina jaren gevolgd, al voordat ik mijn eigen blog had en was geinspireerd door haar mooie kaartjes altijd. De laatste post op haar blog van de familie en alle reacties die daarop volgden, heb ik niet met droge ogen kunnen lezen...

Voor mijn liftkaart (de allereerste) heb ik het mooie DP gebruikt van Maja Design, 'Holiday in the Alps.' Het plaatje met de fiere herten heb ik hier ook uit gestanst. De mooie sneeuwsterrenmal eromheen is van MD, maar die kent iedereen al wel. De boompjes zijn van Joy!Crafts en de hoekjes van Jenine's Mindful Art uit de 'Warm en Cozy' lijn. Het papier heb ik nog wat aangezet met distress ink 'Walnut Stain.' Het geheel is gemat op kraft. Deze kaart is mijn deelname met warme gedachten aan Rosina, die veel te vroeg moest gaan...

Iedereen een mooie dag vandaag. Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma.



40 Jaar

Dag allemaal.  Omdat ik in februari de challenge won bij '2 Sisters on the blog,' mocht ik gastdesigner zijn in maart, altijd leuk. ...