Volgers

maandag 24 april 2023

Mmmm.... lekker!

Dag allemaal.

Het was recent bij Elly op haar blog (Elly's Creaties), dat ik voor de eerste keer een chocoladekaart zag... en die vond ik meteen al erg leuk! Ben wat op internet gaan kijken en vond er toen meerdere. Naar aanleiding hiervan ben ik zelf wat gaan denken en rekenen en kwam toen tot dit resultaat. Het is een kaart geworden van 10,5 cm x 16 cm, deze hoogte kwam beter uit met de theepot. Die heb ik lang geleden eens ergens van overgetrokken, maar weet niet meer waarvan. Nu kwam het sjabloontje weer goed van pas, dus wie wat bewaart... Als basis heb ik kraft cardstock genomen en DP gebruikt van Maja design 'Denim & Girls.' Met dank aan Miranda (Bolletje Lucky) voor het idee van het theelabeltje! ๐Ÿ˜ƒ  Het draadje eraan is een flosdraadje en verdwijnt naar achteren via een klein gaatje. De 'verpakking' van de chocoladereep is ook DP van Maja design uit dezelfde lijn. De bloemetjes en de takjes heb ik daar ook uitgehaald. Verder nog aluminiumfolie gebruikt voor de 'binnenverpakking' en de vlaggetjes zijn van Joy!Crafts. Tekst is van Craft Emotions en de bloemetjes van Jenine's Mindful Art: 'Warm & Cosy' lijn. Er zijn 2 theezakjes mee gegaan die ik al eerder op mijn blog had: 'Gift me to someone you care about,' van Lipton. En dat was het weer wat de kaart betreft.

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst. ๐Ÿ€

GROET, Wilma.



Graag ga ik deze kaart linken naar:   https://colorfuloptions.blogspot.com/2023/04/april-2023.html  en:  https://dd-tripleb.blogspot.com/2023/04/april-challenge.html?m=0  en:  https://thefourseasonschallenge.blogspot.com/2023/04/april-2023-anything-goes-spring.html?m=0  en:  https://friendship-challenge.blogspot.com/2023/04/challenge-86-lasst-blumen-sprechen.html?m=0  en:  http://creationsinpink.blogspot.com/2023/04/challenge-57-anything-goes-in-mainly.html en:  https://aaabirthday.blogspot.com/2023/04/game-48-layer-it-up.html?m=0  

maandag 17 april 2023

van harte

Dag allemaal.

Voor vandaag heb ik nog een kaartje met mijn nieuwe DP van 'Paper Heaven,' een bloemenkaart met opnieuw uitgeknipte bloemen en blaadjes. Ook nog het een en ander aan uitgestanste blaadjes en een enkel takje. De mini hartjes zijn uit deze mooie stans gevallen van 'Studio Light' en hiervoor heb ik het DP van 'Craft O'Clock, Greenery Invitation' weer gebruikt.  Het mini klokje is uit het DP van 'Asuka Studio's' en het strikje van 'Precious Marieke.' De witte bolletjes worden als sneeuwbolletjes verkocht. ๐Ÿ˜  En de tekst is van Craft Emotions. Verder heb ik alles weer in laagjes opgebouwd. Dat was het wel  zo'n beetje.

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Voorspoed gewenst.  ๐Ÿ€

GROET, Wilma.




  

zondag 9 april 2023

Lentekaartje

Dag allemaal. 

Vandaag, 1e Paasdag heb ik een lentekaartje in frisse voorjaarskleurtjes. Het is een mini slimline kaartje met DP van Paper Heaven,  'First Kiss.' Dit heb ik gemat op DP van Craft O'Clock,  'Greenery Invitation.' 

Alle bloemen en blaadjes zijn ook uit het DP van Paper Heaven, alles uitgeknipt. (Mijn pols en hand zijn er gelukkig weer bovenop gekomen ๐Ÿฅฐ). Een enkel takje is gestanst. De doily is van 'Dress my Craft' en komt ook uit de Greenery Invitation. Dan heb ik nog 2 elementjes toegevoegd van het merk Wycinanka. Het klokje komt uit DP van 'Asuka Studio.' Ik heb alles verder in laagjes opgebouwd. Het mini hartje is uit een andere stansmal gevallen. Door de stippen en strepen ga ik mijn kaartje graag bij de 2 sisters on the blog linken. Daar wordt een slimline of mini slimline kaart gevraagd met stippen en/of strepen.

Iedereen hele fijne Paasdagen! ๐Ÿฃ  Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd. 

Voorspoed gewenst. ๐Ÿ€

GROET,  Wilma. 








 

40 Jaar

Dag allemaal.  Omdat ik in februari de challenge won bij '2 Sisters on the blog,' mocht ik gastdesigner zijn in maart, altijd leuk. ...