Volgers

donderdag 8 september 2022

'Summer falls into Autumn.'

Dag allemaal. 

Daar zat ik deze week pardoes zonder internetverbinding!! En dat is heeel vervelend, vooral als je een blog hebt met alles daaromheen... Nu weet ik dat er veel ergere dingen zijn in de wereld, maar toch...

Maar we zijn er weer en ik kon weer een post gaan schrijven, leuk! 😀 En kan ik weer mijn ronde gaan doen, óók leuk! Mijn kaart van vandaag is een herfstkaart, we gaan immers deze tijd weer in met zijn prachtige kleuren straks. Het plaatje en het DP is allemaal van het mooie Pion design: 'Summer falls into autumn.' Alle randen daarvan heb ik be-inkt met 'old paper' distress ink. De swirl is van Joy!Crafts en de bloemetjes en meeldraadjes - als ook het driehoekje - uit de voorraad.

En dan had ik bij de zomerchallenge bij Carlin's Kaartenparadijs mijn állereerste winnende kaartje sinds het begin van mijn blog! Wát leuk... 😍

Iedereen een hele fijne dag vandaag! Bedankt voor je bezoekje en de moeite voor het achterlaten van een reactie.

Voorspoed gewenst.

GROET, Wilma. 



  




17 opmerkingen:

  1. Tja onze hobby en bloggen het is echt een verslaving hé, lastig wanneer je dan geen internet hebt.
    Maar je hebt ondertussen toch deze prachtige kaart kunnen maken. Een leuk plaatje en hele mooie kleuren heb je gebruikt.
    Nogmaals gefeliciteerd met je winnende kaart. Dat was ook een hele mooie.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel mooi herfstkaartje! Fijn dat je weer online kon, niet het ergste maar inderdaad jammer als het net niet kan.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nice card. You used a very nice patterned paper and photo. Greetings, Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat Maja papier is ook bij mij favoriet, zo gauw ik herfstkaarten ga maken, pak ik het erbij. Je hebt een leuk plaatje gebruikt en alles mooi gecombineerd.
    Lastig als je géén internet hebt, gefeliciteerd met je winnende kaart,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je toppertje dik verdiend. Ook je kaartje van vandaag is prachtig, mooie kleuren combinatie en het lief plaatje maakt het tot een heel mooi herfst kaartje. We zijn zo onthand als er geen internet is, natuurlijk zijn er ergere dingen maar toch. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn dag begon ook zonder internet, duurde zo'n 3 uur, niet heel erg, maar net wat je zegt, je kan bijna niet meer zonder. Een mooie kaart met het mooi Pionpapier, ligt hier ook nog. En heel leuk dat je gewonnen hebt. gefeliciteerd.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Absolutely beautiful! The image is so pretty!
    Thanks so much for sharing with us at Four Seasons challenge. Hope to see you back there again soon!
    Ellie
    Ellibelle's Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je toppertje, leuk is dat he! En je hebt een mooie kaart gemaakt die je vandaag laat zien. Prachtig dit dsp.
    groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je een mooie kaart met dat mooie dessin-papier gemaakt Wilma. Het plaatje komt mooi uit op deze sketch. Ja vervelend hé als internet het niet doet, we zijn er zo op gaan vertrouwen. Gelukkig ben je er weer en natuurlijk gefeliciteerd met je winnende kaart. Altijd leuk.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig kaartje is dit geworden, evenals je vorige kaartjes. Ik heb even terug gekeken. Jij gaat vast nog vaker in de prijzen vallen met al die mooie creaties. Gefeliciteerd met deze.
    Groetjes Rina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Your card is lovely, Wilma. Thanks so much for sharing with us at The Four Seasons Challenge and please stop by again soon.
    Karen L, DT

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Wilma! Wat een schattig plaatje en mooi dp. Heel mooie details zijn er te zien op je kaart.
    Gefeliciteerd met je toppertje.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Very pretty card, love the colors!! Thank you for joining our challenge at Four Seasons and glad you got your internet back up!!
    Diane FS Co-Owner
    {Nellies Nest}
    {Four Seasons}

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ja we kunnen niet meer zonder internet he en dan het bloggen werkt zo verslaafd.Wat een schitterende kaart met deze mooie papiertjes!
    Gefeliciteerd met je winnend kaartje.Fijn weekend, groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een prachtig kaartje met dit lief plaatje erop.
    Nog proficiat met je winnend kaartje.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige kaart Wilma en proficiat met je toppertje , goed weekend Epie 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen

40 Jaar

Dag allemaal.  Omdat ik in februari de challenge won bij '2 Sisters on the blog,' mocht ik gastdesigner zijn in maart, altijd leuk. ...